INKOO
INKOO
Maanantaina alkoi rekkaralli Kauhajoelta Inkooseen, kun Meatgardin uuden teurastamorakennuksen moduulien toimitus ja pystytys käynnistyi Västankvarnissa. Kometos Oy:n rakentama yhdeksän moduulin kokonaisuus sisältää kaikki teurastuksen ja lihanleikkuun koneet ja laitteet sekä siihen tarvittavan tekniikan, kylmävarastotilat sekä henkilökunnan sosiaalitilat ja toimiston. Hankkeen kokonaisinvestointi on noin 1,5 milj. euroa ja laitos työllistää 3-5 henkilöä.
Syyskuussa 2018 toimintansa aloittavan laitoksen kokonaispinta-ala on reilut 500 m2 ja teurastuskapasiteetti 2000 eläinyksikköä vuodessa. Naudalle ja lampaalle on omat tuotantolinjansa ja näiden lisäksi laitoksessa käsitellään sekä sikaa että riistaa.
Inkooseen valmistuvan laitoksen toiminnan keskeisinä periaatteina ovat lihaketjun eettisyys ja ekologisesti kestävä toimintatapa. Meatgardin tiloissa tapahtuu kaikki karjan vastaanotosta valmiiden lihatuotteiden raakakypsyttämiseen ja pakkaamiseen, mikä tehostaa koko lihanjalostusketjun toimintaa tuottajalta kuluttajille saakka.
Meatgard on verkostoitunut alueen muiden liha-alan yritysten kanssa ja strategisina yhteistyökumppaneina ovat mm. Lihanleikkaamo Kanttura Oy Salosta ja inkoolainen Viltgården.
Jussi Salo
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
INKOO
Puh: 09 221 9200
toimitus@kirkkonummensanomat.fi
Munkinkuja 4, 02400 Kirkkonummi
INKOO
INKOO
Maanantaina alkoi rekkaralli Kauhajoelta Inkooseen, kun Meatgardin uuden teurastamorakennuksen moduulien toimitus ja pystytys käynnistyi Västankvarnissa. Kometos Oy:n rakentama yhdeksän moduulin kokonaisuus sisältää kaikki teurastuksen ja lihanleikkuun koneet ja laitteet sekä siihen tarvittavan tekniikan, kylmävarastotilat sekä henkilökunnan sosiaalitilat ja toimiston. Hankkeen kokonaisinvestointi on noin 1,5 milj. euroa ja laitos työllistää 3-5 henkilöä.
Syyskuussa 2018 toimintansa aloittavan laitoksen kokonaispinta-ala on reilut 500 m2 ja teurastuskapasiteetti 2000 eläinyksikköä vuodessa. Naudalle ja lampaalle on omat tuotantolinjansa ja näiden lisäksi laitoksessa käsitellään sekä sikaa että riistaa.
Inkooseen valmistuvan laitoksen toiminnan keskeisinä periaatteina ovat lihaketjun eettisyys ja ekologisesti kestävä toimintatapa. Meatgardin tiloissa tapahtuu kaikki karjan vastaanotosta valmiiden lihatuotteiden raakakypsyttämiseen ja pakkaamiseen, mikä tehostaa koko lihanjalostusketjun toimintaa tuottajalta kuluttajille saakka.
Meatgard on verkostoitunut alueen muiden liha-alan yritysten kanssa ja strategisina yhteistyökumppaneina ovat mm. Lihanleikkaamo Kanttura Oy Salosta ja inkoolainen Viltgården.
Jussi Salo
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
INKOO
Puh: 09 221 9200
toimitus@kirkkonummensanomat.fi
Munkinkuja 4, 02400 Kirkkonummi